kopivosian tambalut sokoviai…

pic-gitar.jpg

     /…music makes me feel good…/

thanks syafiq coz bagi i tengok blog u. sekarang ni giliran i pulak nak buat blog sendiri. hehehehe. kalau masuk hari ni dah 3 hari aku tak gi keje. my butt** kena bisul. nasib baik hari ni GOOD FRIDAY. sambung cuti je la… esok i mesti keje. sebab half day je. hehehe.

sepatutnya aku kena balik kampung hari ni coz kena pi church and bersihkan kubur papa (grandpa- belah my dad)  and kiki (grandpa-belah my mom). tapi bnyk benda i fikir. my dad pun 1 hal. dia tu bukannya suka sgt dgn aktiviti i skrg. lebih2 lagi dia tau i jumpa DSAI esok malam kat membakut. dia pun ikut kalut. orang BN!

Interesting:  Sometimes u might feel dat u’ll be happier alone but it’s always nice to hv someone to think about, someone to care about, someone to share ur joy… so take the chance my dear friend, u’ll never know wat u’ll get until u hv really tired. so if there’s someone u miss, tell her/him dat u do coz there’s something only LOVE can do. trust me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: