Ahli Berhormat hilang Kehormatan

condom.jpg 

Apa komen anda sekiranya para YB saling bercakaran di Parlimen? Saksikan video ini. Ada juga yang kata kita bukan negara Taiwan tetapi yang pastinya mereka-mereka itu telah digantung kerja 6 bulan. Perlu gantung atau pecat terus? What say you?

7 Responses to Ahli Berhormat hilang Kehormatan

  1. Affuan says:

    Say me, pecat dan humban dalam gaung. Haha.

  2. luccadjiwa says:

    emm.. inikah contoh pemimpin kite?

  3. farrel says:

    kelihatan kini wakil rakyat UMNO makin emosional dalam tindakan, walaubagaimanapun .. wakil rakyat PAS termasuk pimpinan semakin kurang ajar dalam berbahasa.. ini hakikat yang perlu diterima..

    Mungkin DSAI wajar menasihat pimpinan pembangkang agar berhemah dalam melepaskan perkataan agar berhikmah..

  4. vangardx says:

    huhu..ish ish..siap ade sound effect lagi tu

  5. aku heran la, apesal plak dorg ni jd menteri? baik bagi aku je jd menteri. keje bukan susah pon. sign paper n document je. tu lembap. hangin je bile tgk msia mcm ni.

  6. ladymariah says:

    sanggup diorang jadi bahan ketawa rakyat kan? pendapat saya, diorang ni tak tahan hati panas baran. saya pun panas baran jugak tapi pandai la cover jugak. walaupun darah muda, tak pernah lagi belasah orang depan camera dan tetamu kehormat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: