Tahniah Pak Lah

Pak Lah Naik Train

Pak Lah Naik Train

Setinggi-ucapan tahniah kepada Pak Lah kerana sudi menjadi rakyat dengan menaiki LRT dan komuter. Aku sungguh kagum dengan kesanggupan Perdana Menteri Malaysia ini. Sekian lama rakyat merintih akan masalah ketika menaiki train akhirnya keluhan rakyat mendapat tumpuan setelah ianya keluar dari mulut PM sendiri.

Lepas ni apa kata Pak Lah naik bas pula. Kalau tidakpun, cuba-cubalah turun ke pasar sayur atau ikan. Rakyat menanti di sana. Kehidupan golongan kebanyakan bisa dilihat di tempat-tempat tersebut.

Teruskan usaha seperti ini!

9 Responses to Tahniah Pak Lah

  1. rogon says:

    Belum lengkap lagi tugas2 spot check si Badawi tu…
    Lepas ni saya cadang si Badawi jalan2 pigi sana kawasan
    PTI di Sabah TANPA seorang bodyguard dan dengan identiti
    tidak dikenali (pasang misai palsu kah)..

    Lepas tu rasa lah mcm mana orang Sabah rasa pasal keselamatan
    dorang..

  2. remadel says:

    -Cuba pura-pura suruh macai dia jadi penguatkuasa DBKK, lepas tu suru dia halau itu PTI yang berkeliaran di KK…tinguk apa jadi sama dia…

  3. Watan says:

    Dalam makna entri ni…hahaha.

  4. AnakMudaParlimenBatu says:

    Memang patut dipuji, bukan apa, memang pengangkutan kita teruk, sejak rapid ambil alih putra lrt sentiasa ada problem, rosak ler, insiden ler, dalam minggu nie, bini aku terpaksa berdiri selama 1 jam sebab train rosak….
    Rakan2
    Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
    bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

  5. bicarasamaawan says:

    sudah naik baru tidak puas hati dengan sistem yg ada.
    cuba kalau dia tak naik, 130 tahun sistem pun dia takkan baiki.
    lembab gila paklah.
    huh~

  6. ladymariah says:

    Salam Kiki…
    Hehehehe. Kiki bertegas mau Pak Lah undur ya? Sayapun sama… Dah terlambat sebenarnya…

  7. Fredo says:

    yang berhormat bersifat sederhana..

  8. Kuning Bin merah says:

    not a really good idea dia buat begitu… nasip baik dia tak kena umban batu waktu dia buat spot check tu… kalau macam di thailand atau di palestine… gerenti dia kena umban batu… after what he had done to the rakyat.

  9. Kuning Bin merah says:

    Badawi is full of surprises… first no election next day parliament dissolved… 2nd no fuel price hike this year, then in june 40% increase of fuel price, 3rd no fuel price review b4 1st of september, then came the announcement of 15 sen cut in petrol b4 permatang pauh bye election… 4th Badawi surprising joyride of the LRT and having casual chat with an ordinary passenger.

    Those were some of his surprise… what could be next huh… let me think… maybe he is going to announce that His wife is pregnant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: