Selamat Datang Wana…

Tanggal 15hb adalah hari yang sangat menggembirakan bagi kami sekeluarga setelah kami menerima seorang ahli baru. Abang sepupu aku telah selamat mendapat seorang anak perempuan. Yeah yeah… Aku dah jadi auntie😉

Look at her. She's so beautiful...

Look at her. She's so beautiful...

 

Auntie Mariah and Wana. Hehehe.

Auntie Mariah and Wana. Hehehe.

Kehadiran El Syazwana adalah sinar baru dalam keluarga kami… Paling gembira ialah Mummy sebab ini adalah cucu yang ditunggu-tunggu selama ini🙂 dan bagi aku, she’s my X-mas gift. Thank God!

Wana

15 Responses to Selamat Datang Wana…

  1. faizal says:

    hye auntie,

    congrats.. huhu… sweet ar.. looks like her aunty.. hehehe

  2. dekerinchi says:

    salam tahniah,

    my sister pun baru saja dapat anak perempuan….

    ladymariah bila lagi tak teringinkah? kahwinlah cepat-cepat…😉

  3. Watan says:

    Tahniah!

    Semoga akan lahir lagi seorang ‘Nurul Izzah’ suatu hari nanti

  4. ladymariah says:

    dk: alamak, belum susah la nak kawin ekonomi tgh gawat nih… hehehe.

    watan: terima kasih🙂

  5. sumbiling says:

    ehem.. ehem….

  6. ladymariah says:

    nah… batuk2 sudah dia. kumpul la duit. hahahahahaha.

  7. sumbiling says:

    hahahhaahaha… macam mama budak oo tu gambar..

  8. ladymariah says:

    lambat atau cepat memang ke arah tu juga bah… hehehe. jadi mama budak. lol.

  9. pinsan says:

    nasib bagus baby tu tak pandai memuting lagi oohh. jadi selamat aunite dia..:)

  10. Jebat says:

    welcome to the club wana. . .cute lah

  11. ladymariah says:

    tu la… cute sgt kan…

  12. affuan says:

    ke tu anak ko? kih3.

  13. ladymariah says:

    Alamak, jgn le jatuhkan saham aku Affuan. Hahaha. Ini anak buah aku ler… Tp kalau aku ada anak comel mcmni gerenti aku tak hide punya…

  14. faizal says:

    bila LM nak jadi mama pulak? …. hehehe.. xsabar nk tgk…

  15. ladymariah says:

    faizal, setakat ni belum ada rancangan la… hahaha. thanks for asking. sabar-sabar la yer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: