Shu Uemura, kini berada di Suria Sabah

Ok, hari ni topik agak lain daripada yang lain. Jauh dari topik politik. Lagipun, blog ni personal harta aku. Bolehlah tulis apa yang aku rasa mau update. Hehehe. Aku nak cakap pasal outlet Shu Uemura yang baru buka kat Suria Sabah, KK.

Oleh kerana produk ni susah mau cari di Sabah, aku agak excited bila diorang sudah set up kedai baru-baru ni (pertengahan Oktober). Hehehehe. Kalau perempuan tu, memang perempuan juga la kan? Suka sangat cakap pasal kosmetik. Tapi jangan la pula melampau ya… Berbelanja biar berpada.

Apa yang paling menarik aku nak kongsikan ialah berkenaan service diorang yang boleh anggap ‘kaw-kaw’. Bagi perempuan macam aku yang kurang arif pasal penjagaan kulit ni, mereka akan guide cara penggunaan produk dan bagi suggestion mana satu product yang sesuai untuk kulit masing-masing.

Kawan-kawan aku yang pakai product ni pun happy gila bila dapat Shu Uemura sudah buka outlet di KK sebab tidak payah lagi turun KL sekali setahun semata-mata nak ambil bekalan.

Ada sorang kawan aku ni pulak, beli eye pencil dari Shu Uemura, secara tidak sengaja terpatah color tu dan terpaksa kirin dengan kawan untuk diasah di KL.

Hahahaha. Sekarang ni kalau mau asah, datang Suria Sabah je, diorang tolong asah free of charge, you….

5 Responses to Shu Uemura, kini berada di Suria Sabah

  1. dinda says:

    punya la mahal produk dia… tapi memang berbaloi la. baru 1 minggu pakai pencuci muka dia, nampak betul perubahan kulit aku bersih sangat2.

  2. syl says:

    i love the eye pencil mcm bentuk pedang tu. rm70++ satu hahaha but worth buying. no regret at all.

  3. Aleaf says:

    heheh.. I love shu uemura!

  4. ladymariah says:

    dinda: produk agak mahal tp affordable juga bah… lagipun memang berbaloi especially dia punya cleansing oil. loveee it!

    syl: i got the sword pencil too. very hard kan? nda patah2.

    Aleaf: me too😀

  5. Janice says:

    hi, does anyone knows how much do they charge for make-up? thanks🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: