Si Mutiara, Bo Tiza

Dari awal lagi, aku dah agak Bo Tiza (diambil dari bahasa Kadazan yang bermaksud mutiara) yang sangat petah berbahasa Kadazan ini akan menang dalam Unduk Ngdaau Kaamatan peringkat negeri untuk tahun ini. Congrats for the crown, girl… U deserve it😉 Kepada suara-suara sumbang yang bising-bising cakap dia tidak layak menang tu biarkan diorang la… Kala judi bah tu mengkali kan.. Hehehehe.

One Response to Si Mutiara, Bo Tiza

  1. Awang says:

    Congrats..biasalah tu..nobody can satisfy everybody..inikan pula didalam pertandingan..controversy tetap ada..apa pun kontesten hebat2 belaka n yang menang Bo..tetap layak..sebagai pemenang..even..when it rains..GOD blessing..ada jugak yang merungut pasal hujan tu..begitu jugak bila cuaca panas..so there will always be total satisfaction kan..lumrah kehidupan tu..semoga Bo Tiza sejahtera selalu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: