Keputusan Sodop Unduk Ngadau 2012

Image

Sodop Unduk Ngadau 2012: Unduk Ngadau Likas, Charlyn Christopher Sherman (Kiri) memenangi Miss Inner Shine, manakala Unduk Ngadau Tambunan, Meryl Foster Paladius (Kanan) memenangi Tati Tosuau (Miss Friendly) dan Unduk Ngadau Telupid, Melinda Louis (Tengah) merebut gelaran Tati Topiodo (Miss Natural Beauty). – Photo Credit to David Chong (David Aramaitii 016 847 8745)

Tiga pemenang untuk subsidiary titles di Sodop Unduk Ngadau yang diumumkan pada 29 Mei 2012 di Hongkod Koisaan menyaksikan Unduk Ngadau Likas, Charlyn Christopher Sherman memenangi Miss Inner Shine, manakala Unduk Ngadau Tambunan, Meryl Foster Paladius memenangi Tati Tosuau (Miss Friendly) dan Unduk Ngadau Telupid, Melinda Louis merebut gelaran Tati Topiodo (Miss Natural Beauty).

Unduk Ngadau Telupid, Melinda Louis memenangi gelaran Tati Topiodo (Miss Natural Beauty) –Photo Credit to David Chong (David Aramaitii 016 847 8745)

Penilaian peribadi aku, Unduk Ngadau Telupid sangat layak untuk memenangi Tati Topiodo. Tahniah.

Unduk Ngadau Tambunan, Meryl Foster Paladius memenangi Tati Tosuau (Miss Friendly) –Photo Credit to David Chong (David Aramaitii 0168478745)

Unduk Ngadau Likas, Charlyn Christopher Sherman dinobatkan sebagai Miss Inner Shine -Photo Credit to David Chong (David Aramaitii 0168478745)

Untuk pengetahuan pembaca, subsidiary titles ini adalah anugerah sampingan yang diberikan mengikut pemerhatian daripada penganjur sejak dari hari pertama pendaftaran.

Maka selesailah sudah tiga anugerah, dan kini masih ada dua lagi anugerah yang dinanti-nanti Ratu Popular Digi dan Pemenang Unduk Ngadau Kaamatan 2012.

Kedua-dua pemenang bagi kategori tersebut akan diumumkan pada 31 Mei di Hongkod Koisaan, maka datanglah beramai-ramai untuk menyaksikan ratu yang baru menggantikan Unduk Ngadau 2011, Bo Tiza S. Disimon, dan siapakah yang akan mendapat undian terbanyak dari public.

Siapakah UNDUK NGADAU KAAMATAN 2012?

Ada yang berani meneka?

ENTRI SEBELUM INI: SENARAI FINALISTS UNDUK NGADAU 2012

UPDATE: MELINDA LOUIS, UNDUK NGADAU 2012

Advertisements

5 Responses to Keputusan Sodop Unduk Ngadau 2012

  1. Jesse Joy says:

    Likas’s Charlyn has that Sabahan next door girl look. Sweet.

  2. jerger says:

    oi umandak haro noh koputusan juara unduk ngadau 2012? amu ku nokongoi hongkod dibaino

  3. Randy says:

    penampang da ri sukungan ku..huuu

  4. […] Keputusan Sodop Unduk Ngadau 2012 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: